Experience center


In het Homestudios experience center is alle kennis en inspiratie beschikbaar om van een huis een thuis te maken. Zeven woningen en vier appartementen die volledig zijn ingericht met alle mogelijkheden om uit te kiezen, een kookworkshop en het beste advies onder één dak; met een bezoek aan het Homestudios experience center zetten kopers een grote stap naar een nieuw thuis. En bij elke stap op weg naar deze nieuwe plek staat er een Homestudios woonadviseur klaar voor het beste advies.

Homestudios is er dus speciaal om toekomstige bewoners te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar een nieuw thuis, want wij geloven dat een nieuwe woning kopen een feest moet zijn. Vanaf het oriënteren op een nieuwe woning tot en met het moment dat je de sleutel wordt overgedragen.

Creatiestudio

In de creatiestudio word je als koper ontvangen. We maken persoonlijk kennis en inventariseren zijn wensen, zodat we zoveel mogelijk kunnen inspelen op zijn voorkeuren. De creatiestudio is naast de ontvangst ook de eindhalte waar uw klant zijn ideale huis samenstelt. Met alle kennis en inspiratie die hij heeft opgedaan in de kennis-, inspiratie- en kookstudio.

In de kennisstudio krijg je inzicht in alle ins en outs van zijn toekomstige woning. Van basisafwerking tot de keuzemogelijkheden in afwerking en interieur, zoals de gebruikte materialen en de grootte van een uitbouw. Je ontdekt waarop je moet letten en wat de achterliggende gedachten zijn bij het maken van de keuzes. Ook krijg je tips om de bouw, afwerking en inrichting helemaal naar wens in te vullen. Dankzij het casco introductiehuis in deze studio kunnen we je helemaal wegwijs maken in de bouwkundige mogelijkheden.

Kennisstudio

Inspiratiestudio

De inspiratiestudio bestaat uit maar liefst elf volledig ingerichte woningen en appartementen. Op ware grootte, zodat je het nieuwe thuisgevoel al helemaal ervaart. In deze woningen maak je kennis met diverse woonstijlen. Deze vormen een rijke bron van inspiratie voor alle inrichtings- en afwerkingskeuzes.

Alle kennis en inspiratie maakt hongerig. Daarom begeleiden we je naar de kookstudio. Hier ontdekt je welke mogelijkheden er zijn bij de keuze van jouw droomkeuken. Onder toeziend oog van een chefkok die alle technische details kent. Én die een heerlijke lunch bereidt, terwijl jij je verder oriënteert.

Kookstudio

3D-studio

Hier zie je het resultaat van je reis door Homestudios. We visualiseren je keuzes op gebied van casco, afwerking, en inrichting. Het is alsof je al rondloopt in je nieuwe huis!