Ervaringen


We vinden het belangrijk dat we alle partijen waarmee we samenwerken optimaal voorzien van het beste advies en een prettige samenwerking. Daarom leggen we de lat voor ons zelf steeds een beetje hoger om aan alle wensen te blijven voldoen. Lees hieronder enkele ervaringen.

Kopers nieuwbouwwoning

Als we terugkijken op het totale proces dan is het belangrijkste geweest dat de begeleiding vanaf het begin persoonlijk en goed was. De heldere uitleg in het experience centrum over de verschillende voorzieningen voor de woningen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met gasloos? Er is voldoende keuzevrijheid en uiteindelijk waren we al om bij het visueel maken van de uitbouw.

Melanie en Melvin, Park Quatrebras Badhoevedorp

BAM Woningbouw

Kopers van onze nieuwbouwwoningen worden door Homestudios begeleid met alle koperskeuzeopties. Het definitieve woonklaarplan wordt een-op-een vertaald naar de productie. Dit is voor de uitvoerders heel prettig en voorkomt fouten tijdens de bouw. Een goed voorbeeld vind ik de kopersinformatiebijeenkomsten van Homestudios, die ik regelmatig bezoek om contact te hebben met de uiteindelijke bewoners. Hier worden in een vroeg stadium veel vragen beantwoord wat resulteert in een transparant proces voor bouwer en koper.

Perry Sack, Hoofduitvoerder BAM Woningbouw

Bruynzeel keukens

Klanten worden verrast door de eigen woning volledig gestyled op ware grootte te zien in het experience center. Dat maakt het voor mij heel inspirerend om met deze kopers samen aan de slag te gaan en het met ze te hebben over interieur, stijl en smaak. Een keukenontwerp is dan veel makkelijker te plaatsen en het gaat veel meer leven. Het is fijn om de kopers volledig te ontzorgen. Ze komen binnen zonder al te hoge verwachtingen maar gaan enthousiast naar huis vol energie om van hun nieuwe huis een thuis te maken.

Jordy Dommanschet, Winkelmanager Bruynzeel keukens